Вітання міського голови з Днем Збройних Сил України!

 

Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!
Шановні захисники Української держави! 
Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!
Саме зараз, у цей складний час для країни, коли український народ вперше за роки незалежності відстоює своє право на територіальну цілісність та суверенітет - ми найбільше шануємо усіх, хто зі зброєю в руках захищає Україну від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності нашої держави.
Доблесть і честь українських військових відома на весь світ, ще з козацьких часів, а сучасні українські військовослужбовці зберегли і примножили військову славу нашої країни. 
Ми вшановуємо тих, хто мужньо захищає рідну землю від ворога, вони є прикладом відваги та мужності, взірцем патріотизму для молодого покоління воїнів. 
Свято Збройних Сил України – це свято військової слави, це данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. 
Лиманщина ніколи не забуде своїх сміливих синів, які не пошкодували власного життя задля миру на рідній землі: Сергія Карпо, Геннадія Запару, Володимира Бражника, Ростислава Пронькова, Олексія Кудрявцева, Дмитра Красногрудя. 
Щиро вірю в те, що Українська армія й надалі буде залишатися національною гордістю та гарантом безпеки нашої держави.
Шановні військовослужбовці!
Прийміть слова щирої вдячності за ваш патріотизм, силу духу та любов до рідної землі! 
Бажаю вам міцного здоров'я, спокою, впевненості, злагоди та родинного затишку. Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а Господь береже вас і дарує мир! 

Міський голова    Олександр Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner