27 квітня 2018р. Лиманським міським центром зайнятості був організований та проведений ярмарок вакансій "Побудуй кар'єру з нами"

 

Захід відкрила директор Лиманського міського центру зайнятості Єрьоменко Тетяна та ознайомила присутніх з особливостями ринку праці  об'єднаної територіальної громаді та новітніми направленнями в роботі центру зайнятості.
Заступник міського голови Фесенко Володимир розповів про результативність, особливості та перспективи  проекту "Український донецький куркуль"  на території громади, запропонував безробітним особам,  які мають наміри самореалізації, звертатись за допомогою у підготовці бізнес-планів до центру зайнятості та приймати участь у діючому проекті.
Присутні соціальні партнери – спеціалісти Лиманського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді презентували безробітним особам дію програми патронату, а представник благодійної організації "Слов'янське серце" надала інформацію про підтримку внутрішньо переміщеним особам.
В Ярмарку прийняли участь роботодавці міста і району, у тому числі ринко утворюючі підприємства,  які мають вакантні робочі місця та потребують їх укомплектування.
В ході проведення ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості відвідувачі отримали інформацію про діяльність підприємств, наявність вільних робочих місць, умови праці та рівень заробітної плати. Випускники начальних закладів проходили профорієнтаційне тестування та майстер-клас по складанню резюме.
Учасники заходу мали можливість ознайомитися з послугами державної служби зайнятості та отримати консультації профільних спеціалістів.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner