Онлайн про важливе

 

Впродовж тижня фахівцями Лиманського міського центру зайнятості проведено ряд інформаційно-консультаційних онлайн вебінарів з використанням платформ Skype та Zoom.
Під час інформаційного вебінару із загальних питань зайнятості учасників ознайомили із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості та сучасними підходами до їх отримання, електронними сервісами державної служби зайнятості, дізналися про зміни на ринку праці в період карантину.
Одним із найважливіших аспектів під час пошуку роботи є знання сучасних джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати. Тому, найпопулярніші та найефективніші джерела пошуку роботи визначались в ході вебінару  «Сучасні джерела пошуку роботи».   «Аналізуючи оголошення про вакансію в ЗМІ чи на Інтернет-сайтах, у будь-якому випадку пробуйте, як хороший детектив, вилучити з нього якомога більше цінної інформації. Саме вона стане основою Вашого успіху, а часто вбереже від непродуманого кроку і можливих шахрайських дій з боку нечесного роботодавця», - зазначила фахівчиня міськцентру.     
Як правильно себе презентувати роботодавцю обговорили на вебінарі «Мої слабкі та сильні сторони». Спікерка акцентувала на тому, що зріла людина знає, що у неї є як  сильні, так і слабкі сторони, і вона не соромиться це визнати і тим  більше не буде брехати і викручуватися з приводу свої персони. А для удосконалення своїх навичок та знань щодо успішної співбесіди з роботодавцем фахівчиня радила скористатись навчальними курсами на освітньому порталі Державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua).

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner