Шановні бібліотекарі!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! 
Професія бібліотекаря надзвичайно важлива для нашого суспільства, адже саме бібліотекарі відкривають нам захопливий світ книг – джерел споконвічної мудрості та знань! 
Ще з давніх давен бібліотека була храмом знань, де зберігаються безцінні духовні скарби, а бібліотекарі її вірні служителі - зберігачі і популяризатори духовної спадщини поколінь. 
Зважаючи на реалії сьогодення, бібліотекарі Лиманщини знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами, створюють сучасний інформаційний простір бібліотеки, приваблюють нових відвідувачів, а саме молоде покоління нашої громади. 
Сьогодні важко переоцінити роль бібліотек у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.
У цей святковий день бажаю бібліотечним працівникам Лиманщини натхнення і плідних звершень, творчої наснаги, міцного здоров'я і достатку, щастя, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі на користь рідного Лиманського краю.   

Міський голова     П.Ф. Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner