Новини спорту

 

Спартакіада серед жителів Лиманської ОТГ  з міні-футболу, паркового волейболу, гирьового спорту та армспорту, присвячена Дню фізичної культури та спорту
26 вересня 2020 року на спортивному майданчику в смт. Зарічне відбулася Спартакіада серед жителів Лиманської ОТГ, присвячена Дню фізичної культури та спорту. Позмагатися за звання кращих зібралися команди з міні-футболу, паркового волейболу, гирьового спорту та армспорту.
Кращими у видах спорту стали
Міні-футбол: 1 місце – команда смт. Новоселівки , 2 місце – команда «COMPASS» м. Лиман, 3 місце – команда с. Рубці;
Волейбол: 1 місце – команда Костянтинівського району, 2 місце – команда ВК «Колос», 3 місце – команда смт. Зарічне;
Гирьовий спорт: 1 місце – Кошкін Олександр, 2 місце – Драганчук Олег, 3 місце – Атоян Оганнес;
Армспорт: 1 місце – Атоян Оганнес, 2 місце – Шмаков Євген, 3 місце – Драганчук Олег.
З привітальним словом до учасників змагань  та побажанням спортивних перемог звернувся  міський голова Петро Цимідан.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, команди-переможці та срібні призери з ігрових видів спорту нагороджені також кубками та призами. 
 

 

Кубок Донецької області серед жіночих команд
26-27 вересня 2020 року у місті Краматорськ на майданчиках  зі штучним покриттям відбулися змагання фінального етапу розіграшу Кубка Донецької області з футзалу серед жіночих команд спортивного сезону 2020 року. В них взяло участь чотири команди, які за коловою системою в одне коло розіграли головний приз – Кубок Донецької області: «Ютім»  м. Краматорськ, Мар’їнська ДЮСШ, Черкаська ОТГ та «Багіра»- ДЮСШ м. Лиман.
За підсумками змагань вп’яте поспіль володарем Кубку Донецької області стала команда «Багіра»- ДЮСШ м. Лиман (тренер Олександр Резніков). Володарем срібних медалей стала команда Черкаської ОТГ і бронзові нагороди завоювали спортсмени з команди «Ютім» м. Краматорськ (тренери відповідно Олександр Березнєв, Леонід Гусяков та Роман Папірин).
На шляху до перемоги команда «Багіра»-ДЮСШ перемогла «Ютім» (Краматорськ) -9:0; Мар’їнську ДЮСШ – 5:0 та Черкаську ОТГ -2:1.
Переможців та призерів нагороджував віце-президент асоціації футзалу Донецької області Данило Дичко.
Вітаємо наших чемпіонів!
 

 

Рибін Олександр став чемпіоном України з гирьового спорту та виконав норматив Майстра спорту України
З 23 по 27 вересня 2020 року в м. Київ відбувся чемпіонат України з гирьового спорту (особисто-командний), в якому в складі збірної Донецької області виступив вихованець ДЮСШ м. Лиман Рибін Олександр (тренер В.Я. Самойлов). За підсумками змагань Олександр став чемпіоном України з гирьового спорту серед юнаків (довгий цикл, 24 кг), а також серед юніорів (довгий цикл, 32 кг), виконавши норматив Майстра спорту України, серед дорослих став срібним призером  змагань (довгий цикл, 32 кг). В командному заліку в естафеті серед юнаків  (24 кг, короткий цикл, довгий цикл) виборов дві срібні нагороди, та в естафеті серед юніорів (32 кг, короткий цикл, довгий цикл)  отримав бронзові нагороди. За підсумками змагань : 2 золоті, 3 срібні та 2 бронзові нагороди. 
Вітаємо з вдалим виступом та вболіваємо за Олександра, який на даний час знаходиться в Данії та в складі збірної  представляє Україну на Чемпіонаті Європи з гирьового спорту. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner