Відбувся міський етап фестивалю Дружин юних пожежних


21 квітня на базі загальноосвітньої школи № 2 у м. Лиман Донецької області відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних загальноосвітніх навчальних закладів. У заході взяли участь шість учнівських команд. На початку змагань рятувальники ДПРЗ-21 Головного управління ДСНС України  привітали учасників та гостей фестивалю і побажали їм успіху та цікавої гри.
Змагання складались з наступних конкурсів: «Візитка», «Кращій твір про пожежно-рятувальну справу та правила пожежної безпеки», «Плакат соціальної реклами», «Медичний». Юні рятувальники продемонстрували свої творчі здібності, вокальну та хореографічну майстерність і показали високий рівень знань із питань безпечної життєдіяльності. Кожна команда прагнула довести всім, що вони найкращі. Всі команди вражали своїми талантами, але все одно довелося визначати команду-переможця.
За рішенням журі переможцем стала команда Лиманської школи № 2. Дипломи та солодкі призи отримали не тільки команда-переможниця, а й дюпівці Лиманського ліцею за зайняте 2-е місце та команди Новоселівського НВК та Рідкодубівського НВК, які поділили між собою 3-є місце.
Рятувальники ДПРЗ-21, в свою чергу, теж приготували справжній подарунок для юних пожежних. У рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» до місця проведення Фестивалю прибуло пожежно-рятувальне відділення на пожежній автоцистерні. Кожен учасник Фестивалю мав змогу відчути себе справжнім вогнеборцем, сидячи всередині пожежного автомобіля, примірявши на себе пожежний одяг та спробувати загасити умовну пожежу. Юні пожежні ознайомилися з пожежною технікою і спорядженням вогнеборців.
Атмосфера Фестивалю була теплою і веселою. Організатори заходу зробили все, щоб діти не тільки розширили й закріпили свої знання з питань пожежної безпеки, та отримали бажані спогади.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner