Напередодні виборчої кампанії Лиманські рятувальники проводять інструктажі щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях

 

16 вересня Лиманські рятувальники провели протипожежний інструктаж з членами Лиманської міської територіальної виборчої комісії. Під час заходу фахівці ДСНС нагадали правила пожежної безпеки, наголосили на виконанні усіх необхідних заходів щодо забезпечення та дотримання протипожежних вимог. Крім того, нагадали рятувальники й порядок використання первинних засобів пожежогасіння, послідовність дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів.
Окремо, співробітники Служби порятунку наголосили на приведенні у належний стан шляхів евакуації та евакуаційних виходів, оскільки вони відіграють першочергове значення під час проведення рятувальних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
На завершення заходу рятувальники надали присутнім пам’ятки з питань пожежної та техногенної безпеки на виборчій дільниці.

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України    у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner