Лиманський міський центр занятості інформує!

 

«Вибір професії»
Вибір професії - один із головних в житті, який здійснює людина в юнацькому віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Як уникнути помилок при професійному самовизначенні, при цьому врахувати інтереси, здібності, особливості характеру і фізичні можливості розглядали протягом онлайн зустрічі з батьками учнів старших класів Лиманських шкіл. 
«Кожна дитина унікальна і важливо з повагою ставитися до її індивідуального шляху. Вам, як батькам треба підказати дитині, куди піти вчитися, при цьому не зіпсувати їй майбутнє». – акцентувала фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості. 
Наприкінці заходу спікерка  повідомила про можливість дистанційного тестування на он-лайн платформі «Моя професія: консультаційна мережа». Серед  переваг цього тестування - воно дозволяє визначити перелік професій, які підходять молодій людині та є своєрідним навігатором у виборі професії.
 

 

Додаткові механізми фінансування підприємницької діяльності
10 вересня в Лиманському міському центрі зайнятості відбулось засідання «Консалтингового простору»  в онлайн режимі. Запрошеними на зустріч були не тільки діючі підприємці, але й особи, що планують відкриття власної справи.
Проводячи захід, фахівчині ставили на меті поділитись інформацією з присутніми про додаткові механізми фінансування підприємницької діяльності - діючі грантові проекти. «Пошук й отримання гранту – досить непросте завдання, однак гроші з неба взагалі не падають. Так що, якщо у вас є цікава, нестандартна, а головне – економічно обґрунтована ідея, можна спробувати отримати на її реалізацію спонсорські гроші» - зазначила спікерка.
Особливу увагу фахівчині приділили конкурсу малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря від програми ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії . Присутні мали змогу отримати детальну інформацію для діяльності, в яких секторах надаватиметься підтримка, в якому розмірі та, що необхідно для участі у конкурсі.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner