Шановні працівники сфери фізкультури та спорту Лиманської громади, спортсмени!

 

Вітаю вас з нагоди Дня фізичної культури та спорту України!
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння ставити цілі та послідовно їх досягати, долати труднощі, ефективно співпрацювати в команді, шляхетність та наполегливість. Наша громада славиться своїми спортивними традиціями, які сьогодні зберігають ветерани спортивного руху і продовжує активна молодь.
Вагомі спортивні досягнення спортсменів нашої громади, прославляють Лиманщину не тільки на Батьківщині, а й далеко за її межами. 
Висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження спортивної слави нашої громади. Завдяки Вашій цілеспрямованості, відповідальності і стійкості духу, наші юні спортсмени гідно представляють нашу громаду на змаганнях, як Міжнародних так і Всеукраїнських, досягають високих результатів і прославляють своїми здобутками Лиманський край.
Бажаємо вам міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! 

З повагою, міський голова Петро Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner