«Пошук роботи - джерела та методи»

 

Продовжуючи мотивувати шукачів роботи до дій на вебінарі «Пошук роботи в мережі інтернет – сучасні джерела пошуку роботи»,  який проводився 9 вересня фахівцем з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості за використанням зв`язку Skype.
Метою заходу було засвоєння методів збирання, обробки та аналізу інформації стосовно техніки пошуку роботи, формування активності та здатності долати невдачі на цьому етапі. Протягом вебінару слухачі вчились використовувати як загальні, випробувані методи пошуку роботи так і конкретні ситуації, що виникають на співбесіді з роботодавцями та за умов конкуренції, а також під час проходження випробувального строку на конкретному робочому місці. «Кар`єра в умовах ринку праці – це не що інше, як успішний продаж своєї робочої сили. Досягти успіху в цьому допоможе знання кон`юнктури ринку, його законів і методів роботи на ньому» - акцентувала фахівчиня.
Наприкінці онлайн зустрічі спікерка надала рекомендації за для набуття додаткових знань та навичок скористатись навчальними курсами на Освітньому порталі Держаної служби зайнятості  та  online платформі Prometheus.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner