В Лимані відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

У суботу, 21 квітня, з урочистої ходи від Майдану “Гвардійський” до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям, розпочався І етап змагання гри “Джура”.
У відкритті взяли участь 13 роїв Лиманщини: тогорічні переможці Торські козаки, Крилаті леви, Лиманські яструби, Славні козаки, Срібні вовки, Водограй, Ярівська варта, Нащадки козаків, Вільний птах, Козаченьки, Патріоти, Рідкодубівський кіш, Степові вовки.
Відкрила захід секретар міської ради Тетяна Каракуц, побажавши усім учасникам вдалих виступів, чудових вражень, наполегливої боротьби та яскравих перемог. До привітань приєднались Хорунжий Олександр Паращенко — заступник голови обласного осередку громадської організації “Кальміуські джури”, головний суддя змагань Руслан Макогон
У цей день хлопці та дівчата, молоді джури - нащадки козацьких традицій, випробовували свої знання та вміння у наступних конкурсах: “Впоряд”, “Ватра” та “Відун”.
У першому етапі змагань перемогу здобув рій “Крилаті леви” міської гімназії, друге місце посіли “Торські козаки” з Торського, третє місце за “Лиманськими яструбами”.
Другий, вирішальний етап змагання відбудеться 28-29 квітня. У селі Торське рої Лиманщини будуть з’ясовувати, хто представить Лиманську громаду на етапі обласних змагань.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner