Новини спорту

Обласні змагання виявили переможців.
22-23 серпня 2020 року у місті Краматорськ відбулися змагання чемпіонату Донецької області з міні-футболу (футболу) та відкритого Кубку міста Краматорськ серед жінок, присвячені Дню Державного Прапора і Дню Незалежності України.
У фінальному етапі чемпіонату Донецької області після одноколового турніру виявлено переможців і призерів змагань: 1 місце – «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман); 2 місце – Мар’їнська ДЮСШ; 3 місце –«Ютім» (м. Краматорськ).
Паралельно з цими змаганнями проходив відбірковий етап у групі «Б» у розіграші Кубку міста Краматорськ, в якому взяли участь представники Харківської та Луганської області та міста Харків. За їх підсумками виявилися півфіналісти Кубку Краматорська.
«Атлет»(Харківська обл.) – «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман) – 1:2; «Тесла»-2 (м. Харків) – Мар’їнська ДЮСШ – 3:1. У матчі за третє місце «Атлет» переграв Мар’їнську ДЮСШ – 4:2, а у фінальному матчі «Тесла»-2 переграла з мінімальним рахунком 2:1 команду «Багіра» -1 ДЮСШ (м. Лиман)
Підсумок відкритого Кубку міста Краматорськ :1. «Тесла»-2 (м. Харків);
2. «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман); 3. «Атлет» (м. Борова, харківська обл.);  
4. Мар’їнська ДЮСШ; 5. «Кобра» (м. Білокуракіне, Луганська обл.); 6. «Багіра»-2-ДЮСШ (м. Лиман); 7. «Фортуна» (Харківська обл.); 8. «Ютім» (м. Краматорськ).
Серед представниць Донецької області визнано кращими у номінаціях: «нападник» – Ірина Сидоренко (Мар’їнська ДЮСШ). «універсальний гравець» - Валерія Тюхтій («Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман).
Нагородження проводив голова Федерації футболу міста Краматорськ Роман Папирін. Переможці і призери  чемпіонату Донецької області нагороджені кубком та грамотами Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а у відкритому Кубку Краматорська – кубками, медалями, грамотами Федерації футболу міста Краматорськ.

Дзюдоїсти Лиманської ОТГ - переможці та призери чемпіонату Донецької області з дзюдо серед молоді до 23 років та молодших вікових груп U-14
22-23 серпня 2020 року в м. Миколаївка пройшов чемпіонат Донецької області з дзюдо серед молоді до 23 років та молодших вікових груп U-14. В загальнокомандному заліку лиманські дзюдоїсти зайняли друге міcце, поступившись спортсменам зі Слов’янська. Всього в змаганнях взяли участь 17  міст та районів Донецької та Луганської областей.
Кращими серед наших дзюдоїстів стали Сотнік Вікторія, Архіпова Софія, Люшненко Олексій, Смаглій Артем, Кривинська Таміла. Вони стали чемпіонами цих стартів. За крок до перемоги були Сергієв Ян, Усенко Гліб, Романов Ростислав, Незнаєва Альона, Груздов Микита, Гринько Миколай. Вони завоювали срібло чемпіонату. Бронзу здобули : Лещенко Іван, Лакушев Іван, Корабльов Данило, і Нікіпілов Роман.  Груздов Микита виконав норматив кандидата в майстри спорту України, Сергієв Ян підтвердив звання КМС. 

Леонтьєв Анатолій та Голубцов Ігор – переможці та призери обласних змагань до Дня Незалежності України
24 серпня 2020 року в м. Дружківка на площі Молодіжна відбувся обласний фестиваль з нагоди Дня Незалежності України, в якому взяли участь представники нашої громади Леонтьєв Анатолій та Голубцов Ігор. За звання «найсильнішого» учасники боролися в трьох вправах «Евакуатор» , «Гиря», «Народний жим».
Наші земляки вдало виступили на цих змаганнях, увійшовши до медального заліку.
Леонтьєв Анатолій виборов друге місце у вправі «Евакуатор» та став третім у «Гирях». Голубцов Ігор одержав перемогу у вправах «Гиря» та «Народний жим», а також в загальному заліку за всіма вправами зайняв ІІ місце.
Вітаємо з досягнутими результатами та бажаємо подальшого підкорення спортивних висот!

   

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner