Новини спорту

 

Участь в обласних змаганнях «Олімпійське літо» з паркового волейболу серед  жінок
15 серпня 2020 року  в м. Лиман (пляж «IBIZA BEACH»)  Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведені обласні змагання «Олімпійське літо» з паркового волейболу серед  жінок . Участь в змаганнях взяли команди з Лиману, ставши всі призерами змагань. Перемогу одержала команда СК «Лиман»-1, команда ОДЮСШ  - 2 місце, команда СК «Лиман» 2 – 3 місце. Підготувала всі команди тренер Лавриненко Наталія.  

Чемпіонат Донецької області з сумо
16 серпня 2020 року в м. Святогірськ відбувся чемпіонат Донецької області з сумо в трьох вікових категоріях до 18 років, до 16 років та до 14 років. Команда у складі 3 спортсменів представила нашу громаду на цих змаганнях. Сотник Вікторія боролась зі старшими дівчатами до 16 років і завоювала срібну нагороду, а Романов Ростислав та Гринько Миколай стали чемпіонами в своїх вагових категоріях. Вітаємо!

 

Обласний турнір з кікбоксингу WAKO «Кубок Донбасу» серед юнаків, юніорів та дорослих
З 15 по 16 серпня у місті Курахове відбувся обласний турнір з кікбоксингу WAKO «Кубок Донбасу» серед юнаків, юніорів та дорослих.
У змаганнях взяли участь спортсмени з 7 областей України: Дніпропетровська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Харківська, Донецька (міста Курахове, Краматорськ, Родинське, Новогродівка, Білозерське, Волноваха, Мирноград, Костянтинівка, Покровськ, Торецьк, Маріуполь, Авдіївка, Бахмут, Слов’янськ, Добропілля, Лиман).
Наше місто представили 4 спорстмени СК "ФЕНІКС".
За підсумками змагань:
Кліменко Олена - 1 місце – фул-контакт, 1місце – лоу-кік;
Мікіта Анна - 1місце -  лоу-кік, 2 місце -  фул-контакт;
Сорокін Владислав - 1 місце -  лоу-кік;
Дудка Вадим - 1 місце -  лоу-кік.
Вітаємо наших спортсменів з відмінними результатами!

Олександра Резнікова було нагороджено Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації

15 серпня в місті Святогірськ працівників фізичної культури та спорту Донецької області, відповідальних за розвиток сфери на селі, вітали з нагоди 70-річчя Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». В рамках цього заходу відбулися обласні спортивні змагання, а також нагородження кращих діячів у сфері фізичної культури та спорту.

Високою нагородою за розвиток фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності серед сільського населення – Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації було відзначено голову Лиманської місцевої організації ВФСТ «Колос» Олександра Резнікова. Команди спортсменів Зарічненського старостинського округу під його керівництвом неодноразово ставала переможцем та призером обласних змагань. В жовтні 2019 році ця команда вперше представила Донецьку область на фінальних  Всеукраїнських  спортивних  змаганнях серед  команд міських об`єднаних територіальних громад у м. Вінниця, де у загальному заліку посіла 8 місце з 16 команд областей України (1 місце – з волейболу та гирьового спорту).  

Вітаємо Олександра Резнікова з заслуженою нагородою! Бажаємо йому міцного здоров’я, наснаги в роботі та підкорення нових спортивних висот!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner