Чемпіонат області з дзюдо

14 квітня 2018 року в м. Бахмут  в манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат області з дзюдо серед молоді до 23 років та серед юнаків та дівчат до 14 років та до 12 років. На церемонії відкриття с урочистою промовою виступив директор училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Анушкевич І.К..
В змаганнях прийняли участь більше 300 учасників з 14 міст та районів Донецької області, а також гості з Рубіжного та Сєвєродонецьку. В старшій віковій групі проводився відбір в збірну команду області на чемпіонат України, який відбудеться 03-05 травня в м. Дніпро. Кращою командою стала збірна Слов’янська, на другому місці – м. Бахмут і на третьому місці – м. Покровськ. Серед юнаків до 14 років домінували спортсмени з Покровська, Нікольський район посів 2 місце, а м. Краматорськ - на третьому місці. В молодшій віковій групі лідерами стали дзюдоїсти з м. Добропілля, другими стали спортсмени зі Слов’янська, третіми стали  борці з м. Маріуполь. За підсумками, в загальнокомандному заліку за всіма віковими категоріями, перше місце у Слов’янська, а на друге місце вийшла збірна команда Лиману з  5 золотими нагородами, на третьому місці – м. Покровськ.    

Перше місце посіли спортсмени: Ніколаєнко Олександр, Прихидний Павло, Архіпова Софія, Люшненко Олексій, Резніков Михайло. Другими стали: Іванисенко Миколай, Дзюба Артем, Марченко Софія, Скрипник Михайло, Сотник Вікторія. Треті місця: Наумов Анатолій, Гримов Кирило, Романов Владислав, Лисенко Варвара, Незнаєва Альона, Симинченко Дар’я, Смаглій Артем. Всього в змаганнях прийняло участь 40 дзюдоїстів з м. Лиман.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner