Поліція Слов'янська та Лиману перевірила свою готовність до охорони правопорядку в новорічні свята

Вранці правоохоронці оперативної зони були підняті по тривозі. Керівництвом підрозділів проведено стройові огляди, доведено вимоги обласного главку до несення служби у посиленному режимі. Усього на свята Донеччину патрулюватимуть півтори тисячі поліцейських.

Зовсім скоро для наших громадян наступає довгоочікуване свято – Новий рік. Для того, щоб забезпечити безпеку населення, припинити можливі порушення громадського порядку та скоєння різноманітних злочинів, поліція Донеччини переходить на посилений режим несення служби.

З метою перевірки готовності особового складу Слов'янського відділу та Лиманського відділення поліції вирішувати завдання підвищеної складності, у четвер о 6 ранку вони були підняті по тривозі.

Керівники підрозділів перевірили підготовку своїх підлеглих та їх готовність до несення служби у цілодобовому режимі та за різних погодних умов.

Під час проведеного стройового огляду особливу увагу було приділено екіпіровці та оснащенню поліцейських, знання ними своїх обов'язків у разі надходження сигналу «тривога», порядку дій в екстрених ситуаціях.

На Донеччині, де тривають бойові дії, запроваджуються безпрецедентні заходи безпеки, - звернувся до присутніх начальник підрозділу Сергій Альошин, - за наказом начальника Головного управління Національної поліції Миколи Семенишина на весь період новорічних свят особовий склад переводиться на посилений режим несення служби.

Нагадаємо, в обласному главку поліції відбулася координаційна нарада за участі керівництва ГУНП в Донецькій області, представників ДСНС, Збройних сил України, СБУ, Державної прикордонної служби, Державної міграційної служби. Правоохоронці обговорили питання взаємодії під час забезпечення публічної безпеки в період святкування Нового року та Різдва та визначили спільні заходи, які дозволять жителям та гостям Донеччини відзначити свята у безпеці.

Посилюється роботу на блокпостах, залізничних та автовокзалах. Кількість нарядів поліції та Нацгвардії збільшується, аби забезпечити максимально швидку та водночас ретельну перевірку документів і транспорту. Головне завдання поліцейських – забезпечити публічну безпеку і порядок, а також не допустити нелегального обігу нелегальної зброї.

Кожного дня по всій області проходять новорічні «ялинки» для дітей. Зусиллями поліцейських порушень правопорядку не допущено.

Очільник поліції Донеччини Микола Семенишин акцентував увагу правоохоронців на встановленні суворого контролю за дотриманням правил дорожнього руху та виявленні водіїв, які керують автомобілем у стані сп’яніння. Групи реагування патрульної поліції Донеччини, які забезпечують безпеку на дорогах, нещодавно відпрацювали тактику дій в екстремальних ситуаціях та готові надавати допомогу водіям у несприятливих погодних умовах.

Слов'янський відділ поліції Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner