Шановні жінки та матері Лиманщини!

 

Щороку у кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе для українців, сповнене щирого почуття любові, вдячності і безмежної шани до жінки-матері, берегині родинного тепла і затишку.  
Шанобливе та поважне ставлення до матері завжди були притаманні українському народу. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються родинні традиції, формуються високі духовні та моральні цінності, патріотизм та любов до рідного краю. 
Доземний Вам уклін і щира дяка, наші дорогі матері, за вашу любов та ласку, тривожні ночі, переживання, терпіння і витримку, мудрість і мужність. Дякуємо за Ваше велике серце, яке завжди готове пробачити і зрозуміти, за Вашу постійну підтримку і турботу та безмежну материнську любов. 
Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, довгих років життя, душевного спокою, мирного неба над головою та впевненості в завтрашньому дні. 
У цей святковий день, милі, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові й пошани! Хай ваші діти завжди радують успіхами та огортають своєю щирою турботою та безмежною любов'ю!
Хай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю й щастям! 

З повагою, Лиманський міський голова П.Ф. Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner