Міжрегіональний турнір «Кубок Лиманської громади» з волейболу

Тиждень перед Великоднем  ознаменувався 22 традиційним міжрегіональним турніром «Кубок Лиманської громади» з волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Спорстмени з 4 областей України (Харківська, Дніпропетровська, Донецька , Луганська) зустрілися в ігрових залах ФСК «Локомотив» м. Лиман виборювати першість цього турніру.12 команд (120 учасників) – 6 чоловічих: ВК «Бахмут», ВК «Покровськ», Лиман «Колос-Громада», Рубіжне, «Артемсіль» Соледар, ДЮСШ Бахмут та 6 жіночих: Дніпро, Балаклея (Харківська область), «Артемсіль» Соледар, Бахмут КДЮСШ, Лиман і ДВК «Локомотив»Лиман прийняли караваї від Лиманської громади на  святковому відкритті турніру, який є знаковим для нашого міста. Учасників привітали заступник міського голови Гамаюнова Ю.М., начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Рокочий О.О.
20 вихованців дитячого волейбольного клубу «Локомотив»  (тренери Лавриненко Н.В. та Хандій С.М.) на відкритті турніру були урочисто посвячені в волейболісти заступником міського голови  Гамаюновою Ю.М. та гравцем Вищої волейбольної ліги України, бронзовим призером Європейського чемпіонату серед дівчат в складі збірної України, срібним призером чемпіонату України Вищої Ліги сезону 2016-2017 років, нашою землячкою Парфьоновою Станіславою. Юним волейболістам були вручені Дипломи-посвяти за підписом міського голови Цимідана П.Ф. та пам’ятні медалі.
 В ході наполегливої боротьби кругового турніру (15 чоловічих та 15 жіночих ігор) переможцями та призерами Кубку Лиманської громади стали у чоловіків:
1 місце – ВК «Бахмут»;
2 місце – Лиман «Колос-Громада»;
3 місце – ВК «Покровськ».
У жінок:
1 місце – Лиман
2 місце – Дніпро
3 місце – «Артемсіль» Соледар.
На святковому закритті турніру Кубки командам, медалі та дипломи кожному призеру вручив міський голова Цимідан П.Ф.. Також були нагороджені 8 кращих гравців турніру в номінаціях : кращі зв’язуючі, кращі захисники, кращі нападники та різнобічні гравці турніру. Цимідан П.Ф. подякував всім командам за участь у турнірі, поздоровив переможців і призерів турніру та привітав з Великоднем.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner