Рятувальники Лиманщини здійснюють оповіщення населення щодо необхідності дотримуватися умов карантину

 

Рішенням Кабінету Міністрів України від 25 березня в країні запроваджений режим надзвичайної ситуації. Усі карантинні обмеження подовжені на 30 днів до 24 квітня 2020 року. На Лиманщині, як і по всій країні, теж триває карантин. На жаль, не всі громадяни усвідомлюють необхідність сидіти вдома та не порушувати режиму карантину. Разом з тим, кількість інфікованих в країні продовжує зростати. З метою підвищення рівня обізнаності громадян у правилах безпеки та формування у них відповідального ставлення до власного здоров'я та життя, фахівці Служби порятунку здійснюють ряд профілактичних заходів.
Зокрема, вулицями міста курсує автомобіль оперативно-рятувальної служби ДСНС обладнаний гучномовцем. Машина курсує містом і транслює повідомлення про необхідність дотримуватися умов карантину. Дані заходи спрямовані на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією громадян. Крім цього, це дієвий спосіб підвищення рівня обізнаності громадян у питаннях правила їх поведінки в даний період. 
Рятувальники Лиманщини закликають громадян:
-    не виходити на вулицю без нагальної потреби;
-    не відвідувати місця скупчення людей;
-    під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри;
-    дотримуватись заходів особистої гігієни;
-    дбати про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечити їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.
Пам’ятайте! Відповідальність рятує життя! 

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Більш детальна інформація про коронавірус на території ОТГ за посиланням

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner