Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради нагадує про прийом заяв про намір оздоровлення дітей

 

•    від батьків дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки ;
•    та батьків дітей, які виховуються в сім’ях. 
Якщо є бажання оздоровити дітей у 2020 році, звертайтеся до управління соціального захисту населення Лиманської міської ради. 
Батьки (особи, які їх замінюють) дитини самостійно обирають дитячий заклад оздоровлення.
За рахунок бюджетних коштів дитина має право на забезпечення путівкою до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку один раз на рік за умови, що пільгова путівка за бюджетні кошти не надавалась їй у поточному році.
Забезпечення оздоровленням та відпочинком дітей буде проводитися  на підставі заяв батьків в порядку черговості та в межах бюджетних призначень.
Оздоровитися та відпочити діти можуть у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, розташованих на території Донецької області.
Також у 2020 році діти пільгових категорій мають можливість відпочити у ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек» (м. Київ) та ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса). Путівки надаються безоплатно або із частковою оплатою в розмірі 20, 30 чи 50 відсотків вартості путівки, яку вносять батьки відповідно до пільгової категорії дитини.
Управлінням соціального захисту населення Лиманської міської ради здійснюється підбір дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, для оздоровлення та відпочинку в ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «Молода гвардія».
Управлінням соціального захисту населення Лиманської міської ради здійснюється підбір дітей для проведення лікування та реабілітації дітей віком від 7 до 14 років включно, які перебувають на диспансерному обліку за наступними профілями лікування: кардіологія, пульмонологія, гастрологія, нейромоторні порушення у центрі реабілітації для дітей «Сергіївка» (Одеська область, Білгород-Дністровський район).Необхідною умовою проведення лікування та реабілітації є наявність санаторно-курортної карти дитини( форма 076/0), лист щеплень та довідка про епід.оточення.
За більш детальною інформацією звертатися до управління соціального захисту населення Лиманської міської ради за адресою: м. Лиман, вул. Лесі Українки, 20а, кабінет №1, стіл №1,  тел.4-16-99.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner