Переможці міського етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на протипожежну та техногенну тематику

 

Рятувальники разом з відділом культури і туризму визначили переможців міського етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на протипожежну та техногенну тематику
Вже не перший рік діти Лиманщини активно беруть участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі на протипожежну та техногенну тематику «Щоб не трапилось біди - обережним будь завжди!» У такий незвичний спосіб діти не лише розвивають свої творчі здібності, але й поглиблюють знання з правил безпеки життєдіяльності. Конкурс проходить у три етапи – міський, обласний та всеукраїнський. 
Шостого березня були підбиті результати міського етапу конкурсу серед дітей Лиманської ОТГ. Рятувальники 21-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно із представниками відділу культури і туризму визначили переможців. Перед членами журі стояла непроста задача, адже усі роботи були гідними перемоги. Переможців обирали у декількох вікових категоріях. Надалі обрані твори будуть представляти місто на обласному етапі.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner