Лиманський міський центр зайнятості

 

Протидія торгівлі людьми
02 березня на базі Лиманського міського центру зайнятості відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції» для осіб, які знаходяться на обліку. Для участі у заході була запрошена Дороніна Ганна, представник Громадської правозахисної організації «Егіда-Запоріжжя» в 2019-2020 році, яка реалізує проект «Протидія торгівлі людьми та молоддю в Україні» за підтримки Агенції ООН по міграції (Міжнародної організації з міграції). 
«Торгівля людьми, як форма сучасного рабства та порушення прав людини. Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу», - зазначила Анна. Розповівши про актуальність даної тематики та ознайомивши присутніх з основними поняттями, запропонувала їм самостійно визначити форми та ознаки торгівлі людьми та їх причини. Також, були розглянуті групи ризику осіб, які мають високу імовірність постраждати від торгівлі людьми, основні види експлуатації та механізми контролю під час експлуатації.
Учасники семінару переглянули відеофільм «Життя на продаж», який їх дуже вразив та змусив замислитись. Наприкінці заходу тренер побажала всім бути пильними до себе та своїх рідних та знайти гідну офіційну роботу. 
 

 

Лиманський МЦЗ здійснює прийом в ЦНАП
28 лютого 2020 року фахівець Лиманського міського центру зайнятості надавала консультації відвідувачам ЦНАП з питань реалізації державної політики у сфері зайнятості.
Відвідувачі отримали інформацію щодо стану ринку праці міста, наявних вакансій, щодо можливостей служби зайнятості у сприянні започаткуванню власної справи, можливостей професійного навчання зареєстрованих безробітних за направленням центру зайнятості, інноваційних підходів в обслуговуванні клієнтів, сучасних електронних сервісів служби зайнятості, зокрема про новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал ДСЗ.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner