Новини спорту

 

Завершилися змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат у рамках Спартакіади шкіл.
01.03.2020 року на спортивній базі Лиманської ЗОШ № 3 відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат в рамках Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів 2019-2020 н.р. До фіналу змагань потрапили команди юнаків НВК «гімназії», Ямпільського НВК, Торського НВК, Лиманського ліцею та команди дівчат НВК «гімназії», Лиманської ЗОШ № 4, Зарічненської ЗОШ, Ямпільського НВК. За підсумками зіграних ігор переможцями як у юнаків, так і у дівчат стали команди НВК «гімназії», 2 місце  - у команди юнаків Ямпільського НВК та команди дівчат Лиманської ЗОШ № 4, 3 місце – у юнаків Торського НВК та дівчат Зарічненської ЗОШ.
Переможців та призерів нагороджено дипломами, медалями та призами.
Вітаємо!

 

Лавриненко Наталія – чемпіонка Донецької області зі спортивного орієнтування (бігом) на коротких дистанціях
28.02. – 01.03.2020 року в м. Святогірськ відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування (бігом) на коротких дистанціях. Наша землячка Лавриненко Наталія у групі Ж35 стала переможцем цих змагань. 
Вітаємо з успішним виступом на обласних змаганнях!


 

 

Сергєєв Ян та Старовєров Владислав – срібні призери чемпіонату України з Комбат Дзю-Дзюцу.
Після успішного виступу дзюдоїстів на чемпіонаті Донецької області з Комбат Дзю-Дзюцу в м. Слов’янськ в минулі вихідні (п’ять перших місць, два других і одне третє) два лиманських спортсмена Сергєєв Ян та Старовєров Владислав 29 лютого 2020 року успішно виступили в своїх вагових категоріях на чемпіонаті України в м. Одеса та завоювали срібні нагороди змагань.
Вітаємо! 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner