Обласний семінар-нарада з навчання щодо застосування програмного продукту ГО «Гранд Експерт»

 

На виконання доручення заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Висоцького Т.М. та за ініціативою Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, 27 лютого 2020 року відбувся загальнообласний семінар-нарада з навчання щодо застосування програмного продукту ГО «Гранд Експерт», який здійснює свою діяльність за фінансової підтримки та супроводу проєкту USAID «Економічна підтримка східної України», на якій були присутні спеціалісти відділу агропромислового розвитку Лиманської міської ради.
Представник ГО «Гранд Експерт» Олег Ряжських ознайомив учасників наради стосовно функціонування онлайн – платформи інтерактивної карти системи моніторингу хімічної обробки рослин, також були розглянуті практичні питання щодо реєстрації виробників продукції рослинництва, пасічників та порядок їх взаємодії у період медозбору.
Завдяки застосуванню інтерактивної карти агровиробники зможуть оперативно інформувати шляхом смс-повідомлень бджолярів про графіки проведення обробок полів в 10-ти кілометровій зоні від місця обробки, що надасть можливість уникнути контакту бджіл з засобами захисту рослин.
Також, актуальним залишається питання налагодження взаємодії між пасічниками, агровиробниками та представниками органів місцевого самоврядування.

Відділ агропромислового розвитку Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner