Лиманське відділення поліції повідомляє

 

У Лиманському районі при пожежі загинув літній чоловік
За попередніми даними, 93 –річний господар домоволодіння загинув через порушення правил  пожежної безпеки при використанні опалювального обладнання.
Займання сталася близько десятої ранку в смт Зарічне Лиманського району. Дим з будинку 93-річного чоловіка виявили сусіди, після чого викликали співробітників ДСНС .
Тіло господара житла виявили в процесі гасіння пожежі у приміщенні. За попередніми даними, причина загибелі людини - несправність опалювальної системи.
Зазначений факт зареєстровано в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 270 ч. 2 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України.

 

У Лимані поліцейські попереджають ДТП за участі велосипедистів
Власники велосипедів, як і автомобілісти, є повноцінними учасниками дорожнього руху. Досить часто вони стають учасниками дорожньо-транспортних пригод, особливо у темний час доби.
Для того, щоб запобігти аваріям та нещасним випадкам за участі велосипедистів, лиманські правоохоронці провели профілактичну акцію на вулицях міста. 
Співробітники груп реагування розповідали про важливість використання світловідбиваючих приладів, роздавали набори катафотів та нагадували про правила їх  встановлення на велосипеді: попереду - білі, з боків (зазвичай, на спицях коліс) - помаранчеві, ззаду - червоні. 
У зимню пору року умови видимості на дорозі погіршені, тому такі профілактичні міри не будуть зайвими, і допоможуть зберегти життя та здоров'я місцевих жителів.

Слов'янський відділ поліції Донецької області

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner