21 лютого в Лиманському міському центрі зайнятості відбувся день відкритих дверей центру зайнятості для внутрішньо переміщених осіб

 

21  лютого в Лиманському  міському центрі зайнятості відбувся день відкритих дверей центру зайнятості для внутрішньо переміщених осіб. Окрім фахівців міськцентру участь у заході взяли  представників соціальних партнерів:  Лиманського ЦСССДМ,  Лиманського  міського відділу філії ДУ "Центр пробації" , Лиманського  відділу безоплатної правової допомоги. Вони розповіли про свої послуги, патронатне виховання-як вид тимчасової зайнятості;  основні напрями здійснення волонтерства в пробації та надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам.
Фахівці центру зайнятості розповіли присутнім про те, як служба зайнятості допомагає громадянам у пошуку роботи, звернувши увагу на  можливість започаткування власної справи та діяльність «Консалтингового простору», діючі грантові програми, презентувавши програму «Доступні кредити 5-7-9%» запросили бажаючих прийняти участь у семінарі  за цією темою. Одним з питань,яке повністю було розкрите для присутніх стало можливість професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації та отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.
В рамках «Дня відкритих дверей  центру зайнятості»   пройшла презентація роботодавця. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко акцентувала увагу на переваги легальної зайнятості, продемонструвала присутнім «Електронний кабінет шукача роботи»,  завдяки  якому прискорюється доступ клієнтів до послуг та надається можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі.  Відвідувачам заходу була презентована інтерактивна  карта вакансій з використанням «Google maps».

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner