“Життєві та професійні досягнення»

 

20 лютого  на базі Лиманського міського центру зайнятості відбулось чергове засідання в рамках роботи клубу для жінок та молоді «Шлях до успіху» для осіб, які знаходяться на обліку як безробітні.
«Визначити професійні можливості та побудувати стратегічний план дій щодо працевлаштування, навчитись виділяти пріоритети при плануванні своїх життєвих і професійних перспектив – саме це ми будемо робити сьогодні», - відкриваючи захід зазначила Оксана, провідний фахівець з профорієнтації.
Заняття пройшло у формі тренінгу, темою якого було «Життєві та професійні досягнення». Після самопрезентації кожній учасниці пропонувалось виконати вправи  «Мій портрет у променях сонця», «Будинок-робота», «Кому довіритися?», «Вибір». Ці вправи стимулюють підвищення самооцінки, допомагають визначити свої позитивні якості, конструктивні стилі поведінки вдома та на роботі, визначити власну позицію на ринку праці. В процесі обговорення зачіпались та аналізувались окремі моменти, думки кожного із присутніх, з’явилась змога побачити свої можливості, здібності, виявити професійні інтереси.
Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері, учасниці ділились враженнями про свої відчуття, емоції, що переважали під час виконання вправ, кожна з них зуміла подолати свої утриманські настрої та визначити шляхи досягнення своїх цілей.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner