Відпочинок дітей в Комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» у 2020 році

 

Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради доводить до відома батьків дітей інформацію щодо графіку заїздів та вартості путівок КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини»(м.Святогірськ).
Комунальне підприємство «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» пропонує вам скористатися можливістю придбати путівки для дітей на період 2020 року.
У вартість путівки входить збалансоване п’ятиразове харчування, медичне обслуговування: фітотерапія в фітобарі, аромотерапія, групова фотон-магнітна терапія, фізіотерапія, груповий інгаляторій, спелеотерапія, кисневі коктейлі, масаж, зайняття в кімнаті психологічного розвантаження та культурно масові заходи.
Більш детальна інформація про заклад за посиланням http://www.perlynadon.org/pro/
Пропонуємо батькам дітей звертатися з заявами про намір оздоровлення дітей у 2020 році до управління соціального захисту населення Лиманської міської ради, кабінет №1, стол № 1, телефон 4-16-99.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner