До уваги мешканців Лиманської об’єднаної територіальної громади!

 

Запрошуємо усіх охочих долучитися до місцевої цільової програми “Громадський бюджет Лиманської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки” (далі - Конкурс). 
Набір проектів для участі в Конкурсі 2020 року розпочинається вже з 24 лютого та триватиме до 24 березня. Проекти на участь у конкурсі подаються на ім’я Голови Координаційної ради Мікуліна Олексія Івановича.
У сучасному громадянському суспільстві зросла соціальна активність людей та з’явились активісти, які мають бажання долучатись до вирішення проблем суспільства. Соціальна активність суспільства вимагає створення дієвих інструментів співпраці та залучення громадськості до вирішення питань життєдіяльності громади. Вдалим світовим досвідом щодо технології залучення громадян до процесу підготовки та прийняття рішень є громадський бюджет.
Громадський бюджет дозволяє мешканцю взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя громади. 
З метою надання методичних рекомендацій щодо умов та порядку проведення конкурсу 28.02.2020 в сесійній залі засідань (III поверх) буде проводитись консультаційний семінар для авторів проектів, які планують брати участь у конкурсі.
За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради, за адресою: м.Лиман, вул. Незалежності, 46, каб.208, тел.: 4-21-11.
Приєднуйтесь до розвитку нашої Лиманської громади! 

Календарний план проведення конкурсу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner