Співробітники групи реагування провели лекцію з Правил дорожнього руху для рятувальників


Поліцейські провели заняття з працівниками 21 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області з питань дотримання вимог транспортної дисципліни та безпечного керування службовим автотранспортом.
На початку заходу правоохоронці розповіли присутнім про стан аварійності на дорогах міста та довели статистику ДТП з початку теперішнього року.
«Тільки з початку року в Лимані та районі зафіксовано 7 ДТП, 3 з них з потерпілими; травмовано 2 особи, 1 чоловік загинув.» - повідомив інспектор групи реагування Дмитро Єсаулов.
Також інспектор розповів рятувальникам про найпоширеніші порушення Правил дорожнього руху та назвав основні причини дорожньо-транспортних пригод.
Поліцейський підкреслив необхідність мати при собі усі необхідні документи на транспортний засіб та водійське посвідчення.
Працівник поліції наголосив на необхідності дотримання чинного законодавства у вище вказаній сфері, як на службовому так і особистому транспорті, а також попередив працівників ДСНС про відповідальність за порушення цих правил.
Наприкінці зустрічі обговорили актуальні питання, які цікавили слухачів, після цього поліцейські надали відповіді, щодо безпечного керування транспортними засобами.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner