За булінг у місцевій школі лиманські поліцейські склали відносно матері двох учнів адміністративний протокол.


7-річні школярі постійсно знущалися над своїми однолітками. Через це їх 35-річну матір правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності, а з юними порушниками провели профілактичну бесіду.
До Лиманського відділення поліції із заявою звернулась мешканка  смт. Дробишеве, яка зазначила, що у відношенні її малолітнього сина - учня 1 класу, під час навчального процесу тривалий час здійснюється психологічне та фізичне насильство з боку його однокласників.
Працівники ювенальної превенції Лиманського відділення поліції встановили, що його однокласники постійно конфліктують з іншими дітьми, ображають їх та влаштовують бійки. Останньою краплею в цій ситуації стала чергова бійка, під час якої порушники побили свого однолітка, мати якого і звернулась до поліції.
Правоохоронці провели із малолітніми дебоширами профілактичну бесіду, а відносно їх матері склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 173-4 "Булінг (цькування) учасника освітнього процесу" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner