День пам’яті героїв Крут


29 січня у міському Центрі культури і дозвілля відбувся патріотичний захід “Під Крутами стояли ми стіною”: керівництво міської ради, військовослужбовці учасники АТО/ООС, представники силових структур, установ, підприємств та організацій міста переглянули тематичний фільм-розслідування про героїчний бій під Крутами.
До присутніх звернулась заступник міського голови Юлія Гамаюнова: “Героями не народжуються, героями стають - цю просту аксіому доводять завзяті і мужні дівчата та хлопці з різних теренів нашої країни! Вони об’єднані єдиною ідеєю соборності України та незалежності українського народу. Бій під Крутами — це символ патріотизму, відданості і любові до України! Треба мати неабияку міць, мужність та впевненість у своїх переконаннях, аби свідомо йти на смерть! Нехай трагічні події об’єднають нас перед обличчям ворога! А історичні досягнення та приклади національної мужності надихатимуть на нові звершення заради гідного майбутнього України!”
По закінченню перегляду документальної стрічки присутні провели хвилину мовчання, вшановуючи пам’ять усіх героїв-українців, хто загинув, захищаючи кордони незалежності своєї Батьківщини. Після цього відбулось покладання квітів до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям.

 

 

   
Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner