Зустрічі з підприємцями


В рамках декади «Зустрічей з підприємцями»  фахівці Лиманського міського центру зайнятості провели зустрічі з підприємцями,  які започаткували власну справу за сприянням служби зайнятості в липні-грудні 2019 року.
Два різних, але однаково перспективних молодих чоловіків, продовжують  свої креативні справи. Сергій займається друком на текстильних виробах, що
полягає в нанесенні самих різних фотографій і зображень на одязі, сумках, шарфах з використанням прямого друку. Сучасні пристосування для друку роблять ці можливості необмеженими і забезпечують розвиток бізнесу, розмаїтість асортименту і створення дійсно унікальних речей, що зацікавить покупців.
3D-технології розвиваються семимильними кроками, сфери застосування розширюються, тому захопившись цією ідеєю та підключивши свої творчі здібності Денис зайнявся друком виробів на 3D принтері. Тривимірний друк магічна технологія, краса якої в тому, що вона повністю стирає межі між традиційними поняттями «виробників» і «споживачів», що ведуть до абсолютно нової категорії: "споживачів".  Але насправді цей процес вимагає величезної кількості попередньої підготовки і подальшої обробки, тому підприємець-початківець кожного дня розвивається та удосконалює свої навички.  
Обидва підприємці наразі ведуть свою діяльність в домашніх умовах, саме тому зустрічі відбулись на базі Лиманського  міського центру зайнятості. З хлопцями проведені бесіди стосовно послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць, можливостей служби зайнятості стосовно підтримки діючого підприємництва, а саме: онлайн послуги СЗ. Особливу увагу фахівці  звернули на участь у грантових проектах, детально роз`яснивши умови участі у діючій програмі від МОМ. В ході конструктивної бесіди підприємці-початківці поділились нагальними  питаннями, які в них виникають під час ведення свого бізнесу.     

 

   
Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner