Увага конкурс мікрогрантів “Україна починається з тебе”

 

Відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради повідомляє, в рамках Capstone Awards проекту Владислава Дементьєва, випускника Study of the United States Institutes – програми обміну Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, що адмініструється FHI 360 проводиться конкурс мікрогрантів “Україна починається з тебе” (далі — конкурс).
Метою даного конкурсу є розвиток лідерського потенціалу та навичок проектного менеджменту молодих людей, а також підтримка місцевих ініціатив, спрямованих на згуртування та активізацію громади, розбудову суспільного діалогу, залучення молоді до суспільних процесів, пропагування активного способу життя.
До участі у конкурсі запрошуються молоді люди віком 16-30 років: молодіжні лідери, учні, студенти, активісти, члени громадських організацій, митці, журналісти, викладачі, підприємці та інші.
Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її на адресу: youth.competition.ua@gmail.com не пізніше 16 квітня 2018 року.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner