Акція «Випускник» для студентів!

 

З метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та упередження безробіття 30 березня 2018 року фахівцями Лиманського міського центру зайнятості було проведено акцію «Випускник» для студентів Лиманського професійно-технічного училища.
Студентам закладу була надана корисна інформація щодо можливості зйомки відео резюме за допомогою спеціалістів центру зайнятості або самостійно, продемонстровано приклади відеороликів.
Учасникам заходу було доведено, що кадровий резерв сприятиме у реалізації їх професійної кар’єри, працевлаштування на підприємстві за обраною професією, допомагатиме у пошуку роботи та здобутті додаткових навичок. Крім того, відеорезюме надає можливість зекономити власні кошти та час, як свій, так і роботодавця, це «репетиція» майбутньої співбесіди. Записуючи ролик і вивчаючи матеріал для запису можно побачити свої сильні і слабкі сторони.
Випускникам була цікава доведена інформація, та вони виявили бажання скористатись допомогою центру зайнятості у складанні відіорезюме.
Лиманський міський центр зайнятості продовжує роботу у вказаній сфері та запрошує випускників навчальних закладів скористатися  новітніми послугами та зробити перший крок до своєї професійної кар’єри.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner