Минулого тижня 835 громадян звернулися по допомогу до слов’янських поліцейських

 

Упродовж тижня зареєстровано 68 кримінальних злочинів та 220 адміністративних порушень.
Вбивства
Поліція розкрила вбивство жінки, тіло якої знайшли на вулиці приватного сектору Слов'янська. Виявилось, що до тяжкого злочину причетний співмешканець загиблої, із яким вони посварились вночі на шляху з гостей. Зараз чоловік затриманий та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.
А 47-річний житель Словянська загинув від тілесних ушкоджень, які отримав в результаті конфлікту зі знайомим.

Тілесні ушкодження
Тілесними ушкодженнями закінчився для жителя Лиману конфлікт із батьком. 34-річний чоловік отримав удари в живіт, в результаті чого потрапив до лікарні та був прооперований. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Батьківське «піклування»
В Лимані поліцейські вилучили у матері-п’яниці двохмісячне немовля. Маленька дівчинка, яка народилась у листопаді 2019 року, ще не встигла навіть відчути материнської турботи, адже та регулярно зловживає спиртним. Правоохоронці забрали голодне немовля та помістили під нагляд лікарів.

Безвісти зниклий
Слов’янські оперативники розшукали хлопця, який добу був відсутній вдома. Про зникнення 10 - річного хлопця батьки повідомили в поліцію лише через добу. Незважаючи на це, поліцейські вже через годину розшукали та повернули неповнолітнього додому. Протиправних дій відносно нього вчинено не було.
Увечері в приватному домоволодінні Слов'янська затримали "професійного" крадія
38-річний чоловік переліз через паркан із метою проникнути до будинку. Як виявилось, раніше він вже неодноразово був судимий за подібні злочини.

Шахрайства
Пенсіонерка зі Святогірська купила медичний діагностичний пристрій за ціною в 5 разів вище ніж ринкова, мешканець Слов'янська намагався купити мобільний через інтернет, перерахувавши завдаток, а жителька Миколаївки по телефону повідомила шахраям дані своєї банківської картки.
А житель Лимана, бажаючи зекономити на покупці іномарки, "віддав" шахраям сто тисяч гривень. Зловмисники пообіцяли пригнати автомобіль з-за кордону і деякий час отримували на це кошти. Зрозумівши свою помилку, чоловік звернувся до поліції.

Пожежа
Мешканці слов'янського мікрорайону Північний загинули при користуванні саморобним електроприладом. За попередніми даними, причиною пожежі у будинку став обігрівач з відкритою спіраллю.

Слов'янський відділ поліції
Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner