В Лимані поліцейські вилучили у матері-п’яниці двохмісячне немовля


Маленька дівчинка, яка народилась у листопаді 2019 року, ще не встигла навіть відчути материнської турботи, адже жінка регулярно зловживає спиртним. Правоохоронці забрали голодне немовля та помістили під нагляд лікарів.
До Лиманського відділення поліції звернулась жителька міста та повідомила, що її тітка погано доглядає за своєю дитиною.
За вказаною адресою прибули працівники ювенальної превенції та виявили 43-річну жінку, яка знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. В цей момент її двохмісячна донька перебувала поруч та мала явні ознаки виснаження організму.
У зв’язку з тим, що жінка перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння вона не змогла надати жодних пояснень. Правоохоронці негайно викликали лікарів швидкої медичної допомоги.
Наразі дівчинка перебуває в місцевій лікарні де отримує відповідну медичну допомогу.
Відносно недбалої матері буде складено адміністративний протокол за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Поліцейські повідомили про даний випадок представникам служби у справах дітей для подальшого контролю над даною родиною.
Закликаємо місцевих мешканців: якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків або не отримують належного догляду - не чекайте, поки станеться трагедія! Своєчасно повідомляйте про такі факти за номером "102".

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner