“Громадський бюджет Лиманської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки”

 

26.03.2018 року у будівлі виконавчого комітету Лиманської міської ради пройшов консультаційний семінар для авторів проектів місцевого розвитку в межах цільової програми ‘“Громадський бюджет Лиманської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки”.
Голова Координаційної ради Олексій Мікулін розповів, які у цьому році відбулись зміни у положенні, ознайомив присутніх з календарним планом проведення конкурсу місцевого розвитку “Громадський бюджет Лиманської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки” на 2018 рік та продемонстрував фото реалізації проекта-переможця “У безпечну подорож із комфортом і задоволенням” на території с. Рубці.
Начальник відділу інвестиційної діяльності виконавчого комітету Лиманської міської ради Наталія Авдєєнко представила презентацію “Загальне уявлення про проект”, в якій розповіла: що таке проект, життєвий цикл проекту та особливості написання проекту.  
На всі питання щодо нюансів складання бюджету проекту розповіла головний бухгалтер КП “Лиманський “Зеленбуд” Світлана Шепель.
Цікавим був виступ переможця торішнього конкурсу Олександра Мараховського, котрий разом із ініціативною групою ОСББ “Надія Лиман”, має досвід реалізованого проекту спортивного майданчика “Юніор”. Наочний приклад учасника програми, з фотографіями процесу реалізації, для присутніх став гарним поштовхом до дії.
Нагадаємо, що з 29.03.2018 року розпочався прийом проектних пропозицій, який триватиме до 27.04.2018 року.
Долучайтесь до участі у розвитку Лиманської об’єднаної територіальної громади.  

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner