У Лимані відбувся семінар “Бюджети розвитку ОТГ”

 

Захід зібрав гостей: представники з ОТГ, обласних департаментів внутрішньої та інформаційної політики та економіки, за підтримки Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування та Програми "U-LEAD з Європою", а також за участі першого заступника міського голови Юрія Драча, заступника міського голови Олени Муравльової, керуючого справами Романа Малого та представників відділів виконкому.
Відкрив семінар та побажав присутнім вдалої праці Юрій Драч. Також до привітань приєднались Сергій Івахнін — радник з місцевих фінансів Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування, Ірина Пєчка — начальник відділу методологічного забезпечення управління з провадження реформ та децентралізації департаменту ІВП Донецької ОДА та Ірина Дудуляк — начальник управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки Донецької ОДА.
На семінар винесли 4 питання: результати фінансового моніторингу ОТГ за 2017р. та фінансова спроможність ОТГ Донеччини; законодавчі аспекти бюджетних розвитків місцевих бюджетів; розробка та подання проектів на конкурс “Український донецький куркуль”; державна підтримка місцевих бюджетів.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner