Лиманські дільничні звітують перед громадою

 

Регулярне звітування перед населенням про стан криміногенної обстановки в місті, роз’яснення законодавства, профілактика протиправних дій та особистий прийом громадян обов’язкові в роботі поліції.
Сьогодні, дільничний офіцер поліції Лиманського відділення поліції Артем Короткий в селі Торському провів зустріч з населенням.
Метою зустрічі стало встановлення та покращення взаємодії громади та правоохоронців. Дільничний офіцер поліції провів роз’яснювальні бесіди на теми: «Шахрайства», «Крадіжки кабельної-провідникової продукції», «Насильства в сім’ї». Кожному співрозмовнику дільничний вручив візитівку цілодобовим контактним номером.
Завдяки таким заходам громадяни мають змогу особисто та колективно обговорити з поліцейським виниклі питання та внести пропозиції щодо роботи та взаємодії правоохоронців та громади.

 

Дільничні Лиману звітували перед мешканцями «Безпечного будинку» про виконану роботу
Дільничний офіцер поліції довів населенню стан оперативної обстановки, визначив проблемні питання щодо роботи поліції та шляхи їх вирішення,  а також вручив мешканцям візитні картки.
На початку звіту дільничний офіцер поліції Євген Козоброд, який обслуговує відповідну територію дільниці, розповів присутнім про свою роботу з початку року.
Також, силами дільничних офіцерів поліції регулярно проводяться комплексні профілактичні відпрацювання підоблікового контингенту та осіб, що схильні  до скоєння злочинів та адміністративних правопорушень.
Наприкінці зустрічі дільничний роздав присутнім візитні картки з особистим номером телефону та уважно вислухав  всі скарги та пропозиції місцевих мешканців.
Крім того на кожному «Безпечному будинку» було розміщено пам’ятку по взаємодії поліції з громадськістю на якій міститься контактні дані дільничного офіцера поліції, який обслуговує дану територію, адреса поліцейської станції дні та години прийому, телефони «гарячих ліній», графік прийому громадян керівництвом відділення поліції тощо.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner