Виїзний захід в об’єднану територіальну громаду

 

18.12.2019 Лиманським МЦЗ у складі «мобільного  соціального офісу» був здійснений виїзд  в об’єднану територіальну громаду до смт. Дробишеве. Всі бажаючі ознайомились з  послугами,  які надає служба зайнятості, отримали консультації щодо порядку реєстрації в службі та отримання статусу безробітного; дізналися про послуги щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, організації та проведення громадських робіт.
Фахівець центру зайнятості провела засідання «Консалтингового простору» для мешканців ОТГ з орієнтації на заняття підприємницькою діяльністю.
Присутні були ознайомлені з можливістю започаткування власної справи шляхом отримання допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності, он-лайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», з діючими грантовими програмами, громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».
Також фахівець з профорієнтації розповіла, що всі бажаючі можуть пройти професійне тестування з метою виявлення нахилів до підприємництва, у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик та використанням веб-базованої платформи «Моя професія : консультаційна мережа».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner