Працевлаштування учасників АТО спільними зусиллями

 

Ефективною формою роботи служби зайнятості з пошуку претендентів на вільні робочі місця є проведення презентацій роботодавців. Це один з найдієвіших методів допомоги громадянам у працевлаштуванні, а роботодав-цю – у підборі необхідних працівників.
27 березня такий захід відбувся в приміщенні Лиманського міського центру зайнятості за участю Регіональної філії «Донецька залізниця»                     ПАТ «Укрзалізниця» та демобілізованих учасників антитерористичної операції.
Представник роботодавця – рекрутер Олена Кваша ознайомила учасників презентації з вакантними посадами, історією підприємства, особливостями роботи,  розміром заробітної плати, пакетом соціальних гарантій, з перспективами розвитку.
Під час активного діалогу з представником Регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили. Фахівець з підбору персоналу запропонувала учасникам поповнити своїми резюме кадровий резерв підприємства.
Захід пройшов дуже цікаво та інформативно. За результатами проведення презентації роботодавця безробітні, які зацікавились пропозиціями, були запрошені на співбесіду безпосередньо на робочі місця задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner