День відкритих дверей для ВПО

 

12.12.2019  в  Лиманському міському центрі зайнятості пройшов День відкритих дверей центру зайнятості для внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться на обліку. Такі заходи проводяться за для підтримки осіб, яким довелось пристосовуватися до нових умов життя. Відкриваючи захід, фахівець з профорієнтації ознайомила присутніх  з послугами служби зайнятості, можливостями  підвищенні конкурентоспроможності внутрішньо переміщених осіб на ринку праці.
В заході прийняли участь соціальні партнери: представник Лиманського бюро правової допомоги Михайло Васильєв та представник Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради Олена Шепілова. Фахівці пояснили, як вирішувати соціальні та правові проблеми ВПО, розповіли про складнощі під час переселення.
В рамках «Дня відкритих дверей  центру зайнятості»   пройшов      мініярмарок вакансій за участю  представника Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» Вікторії Шепель. Вона ознайомила присутніх з перспективними вакансіями, вимогами до працівників, умовами праці, проінформувала про рівень заробітної плати. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Богдан проінформувала про електронні сервіси служби зайнятості, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам. Відвідувачам заходу була презентована інтерактивна  карта вакансій з використанням «Google maps».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner