Дітлахи з особливими потребами Лиманщини отримали подарунки

 

Чужих проблем не існує — це доводить колектив Лиманського Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю. Під головуванням Ірини Сироватської, турботливі фахівці спецзакладу громади щоденно ведуть боротьбу із хворобою.
3 грудня — нагадування усім, що серед нас є люди, які потребують особливої уваги та турботи. У цей день кожному з нас, кожному члену світової спільноти потрібно замислитися: чи турбуємось ми чужими проблемами, чи простягли ми руку тому, хто потребує допомоги.
Удвічі важче дивитись на діточок з вадами здоров’я: активні, творчі та з незламною силою духу — вони несуть надзвичайну жагу до життя! 
Напередодні Міжнародного Дня людей з особливими потребами вихованці Лиманського Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю отримали розважальну програму та подарунки. Зустрілась із вихованцями Центру заступник міського голови Юлія Миколаївна. Дітлахи, у свою чергу, влаштували чудовий концерт з інтерактивними іграми, у які залучали й присутніх дорослих. 
Виконавчий комітет Лиманської міської ради дякує колективу Лиманського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю за відданість шляхетній справі — допомагати та підтримувати кожного, хто цього потребує. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner