Лиманщина вітає своїх захисників у День Збройних Сил України!

 

6 грудня стало загальнонаціональним святом нашої держави, адже саме у цей складний час для України ми усвідомили: фундаментом сильної держави є її сильна армія. Саме завдяки незламному духу хоробрих військовослужбовців, наша країна стримує натиск на демократичні цінності вільного вибору та залишається суверенною незалежною державою! В цей особливий, сповнений гордістю для кожного українця день, Лиманська громада вшанувала справжній козацький характер та міць духу українського воїна! 
Традиційно, святковий патріотичний захід відбувся у Центрі культури і дозвілля ім. Горького. У холі закладу урочисто вишикувались молоді джури громади, рій “Крилаті леви” міського навчального закладу Гімназія — цьогорічні переможці та призери міського і обласного етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Хлопці та дівчата зустрічали військовослужбовців зі штабу ООС та військової частини 30/35 Національної гвардії України, які завітали до Лиману на святкування. 
Привітав гостей міський голова Петро Цимідан: “Лиманщина ніколи не забуде своїх сміливих синів, які не пошкодували власного життя задля миру на українській землі. День Збройних Сил України увібрав у себе козацький характер, міць духу українського воїна та чисту, щиру любов до Батьківщини. Міцного здоров’я вам, шановні воїни! Прийміть слова щирої вдячності за те, що стали на захист рідної країни та кожного українця! Нехай вас завжди супроводжує удача!” Очільник громади вручив військовослужбовцям Грамоти Лиманської міської ради. До привітань приєднались депутат міської ради Вадим Андрєєв, представник Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату Микола Маннік та начальник відділу цивільно-військового співробітництва Операції об’єднаних сил, полковник Юрій Гуменний. 
Присутні провели хвилину мовчання за загиблими захисниками, побратимами та справжніми героями теперішнього часу — часу підступної війни, що була нав’язана українському народові, часу, коли нам знову треба доводити своє право на незалежне існування. 
Для присутніх військовослужбовців, учасників ООС виступила художня самодіяльність закладів культури громади. Присутні діти підготували святкові листівки та маленькі подарунки для героїв. 
Після закінчення офіційної частини заходу молодь, керівництво міста та запрошені на свято військовослужбовці поклали квіти до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям. 
Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! Шановні захисники Української держави! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України! 
Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають вас додому! Міцного здоров’я вам, шановні захисники! 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner