Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

 

Шановні депутати міської ради, старости, працівники міської ради та її виконавчого комітету, представники органів самоорганізації населення! 
Дорогі друзі, прийміть сердечні вітання до Дня місцевого самоврядування в Україні!
Усі, хто причетний до роботи органів місцевого самоврядування, щодня працюють задля розвитку нашої громади, задля процвітання України, аби наші земляки жили у спокої та благополуччі. 
Як міський голова я скажу, що для мене головне — зробити місто, села та селища Лиманщини сучасними, зручними та комфортними для життя — я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи!
Місцеве самоврядування починається з власного прикладу: із задоволенням наводити лад біля особистого будинку, на любій серцю вулиці, у найкращому місті — своєму рідному Лимані. Тож треба завжди бути відповідальнім перед собою! А найлегше заняття, яке є на цьому світі, й, водночас найзневажливіше у суспільстві — це оцінка чужої роботи без особистої участі у цій справі. Коли ми нічого не робимо — ми не робимо помилок, а значить не навчаємось, а значить стоїмо на місці.
Шановні колеги, на наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів — тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.
Я дякую вам за сумлінну працю на благо Лиманщини та її жителів. Нехай надійний родинний тил дарує підтримку та тепло, а робота приносить задоволення та нові досягнення! 
Зі святом!

Міський голова                        Петро Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner