Вітання міського голови з нагоди 28-ї річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України

 


Шановні земляки!
28 років тому українці зробили останній крок у створенні власної держави, а знаменна дата — 1 грудня 1991 року — назавжди закарбувалась у нашій пам’яті та на сторінках історії українського народу! 
Всеукраїнський референдум підтвердив Акт проголошення незалежності України — офіційно задекларувавши волю українців мати власну Державу. 
Голос нашого народу почув та визнав весь цивілізований світ. Сьогодні, в умовах військової агресії, ми звертаємось до наших європейських партнерів, наших друзів та знаходимо підтримку та допомогу. 
За роки незалежності наша країна здолала багато випробувань, але найскладніші ми переживаємо сьогодні: свобода, самостійність та незалежність, за які страждали та бились наші батьки, у 2014-му році опинились під загрозою. Сьогодні нове покоління українців, зі зброєю в руках доводять своє право на власну долю, власну землю, власні переконання.
Шановні жителі Лиманської громади!
Прийміть мої щирі вітання з нагоди славетної дати!
Захист тисячолітнього надбання українського народу сьогодні залежить від кожного з нас, тож об’єднаємо наші зусилля!
Заради майбутнього. Заради наших дітей. Заради України! 

Міський голова                            Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner