Лиманське відділення поліції повідомляє

 

Поліцією Лиману задокументовано факт незаконної порубки лісу на території району
На місці події затримані троє мешканців села Колодязі, вилучено 2 легкових автомобіля та фрагменти дерев.
Підозрілих чоловіків біля с. Колодязі о десятій ранку помітив 33-річний місцевий мешканець. Троє осіб завантажували до салону "Жигулів" фрагменти дерев, при цьому жодних документів на порубку у них не було.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Лиманського відділення поліції, яка встановила, що чоловіки є мешканцями села Колодязі віком від 29 до 62 років.
Легковики, дрова та бензопили було тимчасово вилучено до закінчення перевірки за даним фактом.
Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 246 Кримінального кодексу України «Незаконне порубка лісу». Її санкція передбачає від виплати штрафу до позбавлення волі строком на 5 років (у разі повторного правопорушення або дії групи осіб).
 

 

В Лиманському районі у перехожого поліцейські вилучили психоактивну речовину
Наркотики були вилучені у жителя Дробишево 1972 року народження. Вилучене направлено на експертизу.
В ході патрулювання району було виявлено громадянина, який своїми діями порушив адміністративне законодавство. Під час складання протоколу правоохоронцями вилучено згорток з наркотичною речовиною, яку він носив з собою для власних потреб.
За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner