Будуй свій бізнес з нами

 

20 листопада у Консалтинговому центрі Лиманського міського центру зайнятості відбувся черговий тренінг з основ бізнеспланування. Участь у заході прийняв представник Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області Алевтина Скора, головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Ірина Сабініна а також переможець проекту підтримки малого та середнього бізнесу Юрий Лобода. 
На заході обговорювались питання щодо відкриття власної справи, оподаткування, створення нових робочих місць, умов участі у проекті з надання фінансової підтримки суб'єктам малого підприємництва та питання щодо складання бізнес-плану, також присутні були ознайомленні Google мапою вакансій Донецької області, навчальними та інформаційними додатками, серед яких онлайн-платформа «Prometeus» і мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва».
Юрий Лобода поділився власною історією успіху, розповів про підготовку та участь у проекті, успішну реалізацію бізнеса. Відповів на питання учасників заходу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner