Лиманські поліцейські знайшли бабусю та її онуків, які заблукали у лісі

 

На пошуки двох дівчат 12 та 7 років і їх бабусі був задіяний увесь особовий склад Лиманського відділення поліції, також до пошуків долучились працівники Лиманського лісового господарства.
Вчора близько 17:00 на спецлінію «102» звернулась 36-річна жителька Лимана. Жінка повідомила, що її дві доньки разом з 51- річною бабусею пішли до лісу та довгий час не повертаються. Зі слів мати, вона з дітьми приїхала в село Щурове на гостини до родичів. Будинок розташований у лісу, тож діти з бабусею вирішили піти за грибами, мобільний телефон ніхто з собою не взяв.
Поліцейські зрозумівши всю небезпеку, а саме погодні умови, відсутність мобільного зв’язку та світильних приладів, було спрацьовано оперативно і чітко. Злагоджена робота дала свій позитивний результат. Вже близько 19.00 діти були знайдені.
Як розповіла бабуся, після довгої прогулянки, зрозуміла, що вони заблукали, та почали шукати вихід з лісу. Знайшли заблукалих, на щастя, цілими і неушкодженими.
Інспектори ювенальної превенції провели з матір’ю профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних випадків.
Поліція звертається до всіх громадян: якщо у вас пропав родич або близька людина, то в першу чергу повідомте про це за номером «102», а вже потім починайте самостійні пошуки. У цьому випадку дорогоцінний час не буде втрачено, і шанси розшукати ваших близьких значно зростуть.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner