Лиманське відділення поліції

 

В Лимані керівник місцевої поліції поспілкувався з вихованцями центру реабілітації дітей
У Лиманському центрі соціально-психологічної реабілітації виховується 41 дитина віком від 3-х до 17 років. Кожен з них чекає доки їх горе-батьки візьмуться за розум, приведуть до ладу свої оселі та більше не будуть зловживати алкоголем.
Вже тривалий час правоохоронці часті гості тут. Майже всі вихованці центру зустрічають поліцейських міцними обіймами та щирими посмішками. Через сімейні проблеми ці діти потребують постійного догляду вихователів, тому правоохоронці розуміють, що вони як ніхто потребують їхньої уваги, підтримки і любові.
Начальник поліції Олександр Безщасний познайомився з вихованцями центру та розповів про неприпустимість самовільного залишення місця проживання і про різні види небезпеки, що взагалі існують для дітей на вулиці.
Наприкінці візиту директор центру провела для начальника поліції екскурсію по закладу та ознайомила з умовами проживання вихованців. Затишні кімнати, здорове харчування – усе для безтурботного дитинства. Усе, окрім батьків, які повинні любити і виховувати своїх рідних дітей. Але у дорослих є шанс виправитися і відновити повну родину, повернувши своїх синів та дочок.
 

 

Лиманські поліцейські розповіли школярам про правила поведінки на дорозі
Уберегти життя і здоров’я найменших учасників дорожнього руху – справа спільна і для батьків, і для педагогів, і для самих працівників поліції. З навчальною бесідою правоохоронці завітали до школярів Лиманської загальноосвітньої школи №2. Працівники поліції розповіли про основні вимоги правил дорожнього руху та профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
Інспектор групи реагування Лиманського відділення поліції Дмитро Єсаулов нагадав дітям про необхідність неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та як безпечно поводитися на вулицях. Обговорили й правила безпечної поведінки під час подорожей в громадському транспорті, а також звернули увагу дітей на правила поведінки на дорозі у темну пору доби. Поліцейський зазначив, що задля власної безпеки діткам слід позначати себе за допомогою світло відбиваючих елементів на одязі, взутті та рюкзаках. Їх використання дозволить водієві завчасно побачити пішохода в сутінках і заздалегідь подбати про зупинку або зниження швидкості руху.
Школярі уважно дослухалися до правоохоронців. Учні порадували гостей своїми знаннями - вони без запинки розповідали ази дорожньої азбуки, правильно відповідали на запитання.
Працівники поліції надалі докладатимуть максимум зусиль, аби дороги дитинства були максимально безпечними.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner